mörker & spöregn.

Jag är fan grymast av dom grymma. 
Mamma kom åkandes i bilen (en av dom) vid 5 idag, när jag var påväg hem efter skolan. Och då frågade jag vart hon skulle, och hon skulle till Tidahölm på Idas fotbollsmatch. Och då frågade jag om inte jag kunde köra dit å hem, å jo det kunde jag väl sa hon. Så upp å hämta mormor & morfar som tydligen skulle med, och sen mot Tidahölm i full speta. Gick kanoners. Sen så kolla matchen. Dom fick stryk med 3-0. Fuck it. Sen hem igen. I fucking spöregn. + att det blev bäcksvart. Så mörkerkörning med stereon på fullt och en mamma och syster som sjunger med för fullt, och totalt spöregn. Och då menar jag spöregn. Vindrutetorkarna hann fan knappt med.. Men kom hem oxå, släppte av Ida vid sporthallen, och skrattade åt hennes beslut om att cykla hem i regnet, medans jag fick åka varm å goo bil..mohahaha..Sen kom vi hem, och nu sitter jag här, och saknar mitt 360 som står hemma hos coffe..får ta och hämta det imorrn tror jag..så här går inte att ha det...

- Kärlek är den sak en person hamnar i tack vare en annan person -


Blir kort idag. Mattelektionen var skit soft. Var i boulogner och kollade lite jag och Marcus, sen traskade vi runt lite och tjötade skit. Fler såna mattelektioner tack. Sen så flöt dan på rätt bra. Bussen hem va dock rätt jävla störande eftersom en viss person fan aldrig höll käft. Han tjötar fan från att vi åker från rese, tills vi är i Tibro..idiot.. 

Missade Idol idag igen..Skulle bara blunda lite försiktigt vid 18..Men vaknar sen vid 21, av en blöt nos tillhörande Zigge har kontakt med min. Mums..Ibland är han riktigt mysig den där..
Men ska fortsätta blunda nu, John Blund ropar efter mig..

Ha de bäst.

Alva har föresten tagit hål i öronen. Hade inte sagt ett ljud. De e min syster de.


blåbärspaj & vaniljvisp.

Är jag bäst eller bäst? Bäst. Har fixat jobb. Fy fan va gött. LBC lagerhus. Så drog dit direkt efter skolan å jobba. Dock bara 1,5 h, eftersom det inte kom mer soffbilar så..Fuck. Men jag klagar inte, kommer fler dagar med mer å göra. Är bara så jävla överlycklig över att ha fått det.. Ord finns inte.

Oj, just de..! Träffade Coffe idag med! Evigheter sen sist fan. Så drog hem till honom, tog en kaffe & kaka, sen smörgåstårta, och sen blåbärspaj & vaniljvisp med kaffe. Jag kunde rullat hem.. Men behövdes inte, pappa kom å hämta mig. Snäller är han.. Så nu sitter man här..Med ögonen stirrandes in i skärmen..Tror jag snart behöver stänga ner verksamheten och tacka för idag, och se mot en ny dag imorgon. Aah, så får det nog bli.

Ha de bäst!

- Svart är också en färg. Bara lite mer dyster än alla de andra -


Utan er är inte ett liv ens tänkvärt..

 


varning för olämpligt språk.

Ja, andra gången för idag då. Andra gången sammanlagd oxå. Andra gången i hela mitt liv jag skriver blogg. Känns mäktigt på något sätt.. Vet inte hur men, är precis som om, man är kung eller nått. Cool känsla. Hah. Men måste faktiskt erkänna att jag smått sprang till datan för att få skriva ner lite här, vilket jag faktiskt inte hade förväntat mig av mig själv. Men så blev det. Aja, nog skrivet om det..

Hade teori prov på svetsning imorses första lektionen, känns som att det gick bra iaf.. Sen ut och fortsätta med det man höll på med i verkstan..Där gick det ju mindre bra..Gjorde fel på en av grejerna, som jag ändå hade kommit en bit på, så den var det bara kasta å börja om på en ny..Redan där dalade humöret lite..Sen vad gör jag då? Jo, jag får för mig att variera lite, å fortsätter på en annan sak som vi oxå höll på med..Tror ni då för fan inte jag gör fel på den oxå? Man skulle borra 0,5 mm:s hål.. Men lilla Pontus var i sin egna lilla värld, och borrade 1 mm:s hål..Bengt skakade bara på huvudet och gick därifrån..Nu ska ni veta..Nu var Pontus på ännu sämre humör..Så han tar fram en ny järnrad, sågar ut en ny bit, och ska sedan såga ut den i vinkel, vilken vinkel skiter jag i att gå in på för finns dom som inte skulle fatta ett skiiit..Men iaf, sågar ut den vilnkeln, som blev lite halv bra, men såg ut att funka ändå..Sen ska man bara värma den tills den går att böja..Här kommer det roliga..Börjar med att glömma tvätta bort all olja från händerna, vilket är livsfarligt om man itne gör,eftersom acetylenet (en gas som vi använder) och olja bildar en jääävligt stor explosion, så hela skiten kan explodera..Mindre kul..Men Pontus (spetz) ropar på mig och påminner mig, så jag går och tvättar händerna..Efter 10 min handtvättning för att vara helt på den säkra sidan, beger jag mig bort mot svetsen igen..Men då har någon idiot varit duktig och plockat iordning allt, hängt tillbaka svetsanordningen, och massa..Humör = neråt. Tar fram allt igen, för att värma. Vad gör jag få? Jo.. Värmer biten, som nu är röd. Röd = jävligt varm, och ska nu böja den.. Med handen fick jag för mig..Jag dog. Jävlar vad varmt det var. Efter att ha sansat mig någorlunda, så värmde jag på den igen, och böjde nu med polygrip..Inte lika varmt..Sen kommer nästa problem..Vinkeln var åt helvete fel..Nu skulle jag kunna mörda någon..Går med tunga steg bort för att slänga den här biten oxå, möter Bengt som kollar på den, skakar på huvudet och går vidare..Han var nära på att få skiten i bakhuvudet..Sen får jag nog. Humöret står på minus, jag lyckas inte med någonting idag, allt blir fel, handen värker som fan så det finns bara en lösning..Jag går hem. Så pratar med Christer, han håller med mig. Så vid halv 12 tiden går jag mot bussen för att dra hem.. Och det var bara halva dagen.. Sen gick det väl kanske lite bättre iaf..Fick köra pappa till bowlingen, och sen hem igen, utan några som helst problem, fu fan va bra jag är.
Oj..blev rätt möe text nu..?

Nu blir det iaf gå igenom facebook, sen stänger jag nog ner för idag. Hörs imorrn.
Ha de bäst!


testar.. 1,2

Hoho? Någon som läser det här? Coolt isf.. Eftersom ingen egentligen borde veta att den här ens existerar.. Men aja, jag har iaf bestämt mig.. Jag ska prova på det här jag med (y. Får väl se hur det går, men ha inga för höga förväntningar.. Märker väl om en vecka sådär om det är något att fortsätta med.. Men nu ska jag försöka få en någorlunda överblick hur det fungerar här omkring. Kanske t.o.m gör en uppdatering ikväll.. Den du..

Ha de bäst.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0